breaking news New

Sitnice koje bi trebalo da imate u svom automobilu

Bez obzira na to da li automobil vozite svakodnevno ili „jednom u nikad“ kada isplanirate neko putovanje, postoje one sitnice koje su vam neophodne kako biste vožnju učinili lakšom i iole zabavnijom. Pritom, ne mislimo na neke servisne sitnice već one koje i u svom domu sigurno koristite svakodnevno. Ovo je naš spisak „must have“ rekvizita za vožnju bilo kad i bilo gde, a vi budite slobodni da spisak sami proširite svojim obaveznim „aksesoarima“!

USB sa omiljenom muzikom

Iako u automobilu skoro svi slušaju radio, postoje oni dani kada vam se slušaju baš određene, „vaše“ pesme. Zato u kaseti automobila uvek treba da se nađe i USB za pesmama namenjenim tim specijalnim raspoloženjima kada vam je potrebno da vas nešto prodrma i natera da pevate na sav glas i to sa spuštenim svim prozorima! Pa, svako zaslužuje da se oseća kao junakinja nekog kul američkog filma koja kabrioletom odlazi u nepoznatom pravcu sa sve najboljim drugaricama i osnažujućim ženskim pesmama!

Punjač za telefon

Najgora stvar koja može da se desi na bilo kom putovanju je da vam se isprazni baterija na telefonu! Zato je obavezno da u svom automobilu imate i punjač za mobilni koji možete da uključite, a dobra ideja je da nabavite i one bežične punjače koji su pravi spas na putovanjima. Naravno, samo vodite računa o tome da pre nego što pođete na put napunite i telefon i bežični punjač!

Držač za mobilni telefon

Ukoliko vam je u toku vožnje neophodna GPS navigacija ili telefon koristite iz bilo kog drugog razloga, držači za mobilne telefone su nešto što bi takođe trebalo da razmotrite i pogledate u svojoj omiljenoj radnji tehnike. Držači za mobilne znatno olakšavaju korišćenje telefona u toku vožnje sa ciljem da vozite bezbedno i sigurno bez da vam telefon previše skreće pažnju. Držači za mobilne se lako postavljaju na ventilaciju ili retrovizor, a mesto i ugao odredite sami, onako kako vam je to najlakše i najjednostavnije za korišćenje.

Kese

Kese su uvek neophodne! Nikada ne znate kada će pući kesa koju ste dobili prilikom kupovine, a nikad se ne zna ni to da li ćete sami napraviti neki haos u automobilu pa će vam biti potrebno nešto u šta ćete spakovati proizvedeno đubre. Dakle, makar nekoliko kesa možete da sakrijete u kaseti, sigurno vam neće zauzeti mnogo mesta!

Vlažne maramice

U vezi sa prethodnim, u automobilu bi trebalo da imate i pakovanje vlažnih maramica čisto za slučaj da nešto zaprljate ili da vam je potreban instant način da se osvežite ukoliko je napolju kao i u automobilu previše toplo. Takođe, ako obezbedite antibakterijske maramice, eto brzog i lakog načina da „operete“ ruke dok ne stignete do prve pumpe.

Flaša sa vodom + grickalice

Čak i da ne idete na duži put već ste krenuli da završite sitne poslove po gradu, neka se u vašem automobilu za svaki slučaj nađu flašica sa vodom i nekoliko kesica grickalica. Situacija je takva da se često dešava da zaglavite u nekoj gužvi, a kako ne biste postali gladni, žedni i još više nervozni što zbog toga, što zbog kolapsa u gradu, potrudite se da pri ruci uvek imate neku užinu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password