O nama

Autonadlanu.com je portal u sklopu grupacije NetVision koja u svom sastavu ima jos i portal VipAutoOglasi, Economy.rs, GradskiPopusti.com i dr.

Predstavljanjem vašeg servis, prodavnice auto delova, auto centra ili bilo kojih proizvoda ili usluge na portalu dosežete do vaše ciljne grupe.

Auto na dlanu je mlad portal samo 4 godine kako postoji, naš cilj je formiranje i razvoj vodećeg sistema za informisanje i promociju u oblasti auto industrije.

Kontinuiranim unapređenjem celokupnog sistema, ulaganjem u tehnološka poboljšanja, povećanjem tematskog sadržaja, kao i sve većim brojem registrovanih kompanija, uveliko dosežemo do svog cilja neprestano ga pomerajući korak napred.

Korisnici našeg portala su mladi ljudi između 20 i 45 godina, koji žele da dođu do informacija vezanih za kupovinu novog automobila, praćenje dešavanja u svetu automobilizma.

Predstavljanjem na portalu pridružujete se desetinama kompanija koje su već istakle svoje proizvode i usluge i na taj način omogućile stotinama hiljada zainteresovanih posetilaca jednostavan i detaljan uvid u njihovu ponudu, reference, kataloge, novosti, kontakt podatke.

Velike mogućnosti promocije povećavaju vašu zastupljenost, ističu vašu kompaniju, proizvode, usluge, brend. Olakšavaju potencijalnim komitentima dobijanje neophodnih informacija o vašoj firmi, ubrzavaju kontakt sa vama.

Autonadlanu.com je portal u usponu.

Dnevno ažurne vesti, tekstovi i informacije o automobilima, servisima, delovima, novim automobilima…
Jasno definisana ciljna grupa (auto industrija)
Velika zastupljenost i stalan rast posete
Objava detaljnog promotivnog materijala kompanija (tekstovi, fotografije, katalozi, video zapisi, vesti…)
Napredne mogućnosti oglašavanja
Newsletter sa najnovijim sadržajem jednom nedeljno stiže na hiljade adresa
Prikaz portala je prilagodljiv tabletima i pametnim telefonima
Aktivno prisustvo na društvenim mrežama sa velikim brojem pratilaca
Sadržaj portala je Google optimizovan
Podrška redakcije portala pri odabiru, obradi i postavljanju promotivnog materijala

Naš test vozač je čuveni automobilski as Dragan Simić Simke. On sa velikim znanjem i iskustvom testira svaki automobil i prenosi vam svoja profesionalna zapažanja.

Za više informacija nas pozovite

Tel. 011 33 22 140
Mob. 061 16 87 157

ili preuzmite naš MediaKit (PDF format).

 

0 Comments

    Leave a Comment

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password