breaking news New

Zašto koristiti rent a car usluge na letovanju?

Automobil ruka šešir put

Putovanje iznajmljenim automobilom umesto sopstvenim oslobađa vas briga i štedi vam vreme, a u određenim slučajevima može vam uštedeti i novac.

Za razliku od putovanja autobusom, koje ostavlja vrlo malo slobode kada su u pitanju vreme polaska i učestalost i dužina pauza, putovanje automobilom mnogo je fleksibilnije, pogotovo ako je u pitanju vaše vozilo.

Međutim, pred polazak na put vlasnike automobila muče mnoge brige. Potrebno je proveriti tehničku ispravnost automobila i uložiti u neophodne popravke, a postavlja se i pitanje šta ako se dogodi neka nezgoda na putu, a u najgorem slučaju, i krađa vozila.

Kako biste se rešili ovih nedoumica, najbolja odluka jeste rent a car iznajmljivanje vozila. Tako se oslobađate od neizbežnog stresa i ulaganja u popravke neposredno pred puta. U nastavku teksta pročitajte koje usluge vam pružaju rent a car agencije.

Rent a car agenciju možete odabrati bez obzira na destinaciju

Destinacija koju ste odabrali za svoje letovanje ne ograničava vašu mogućnost iznajmljivanja vozila. Takođe, vaše mesto prebivališta ne uslovljava odabir rent a car agencije.

Uzmimo za primer grad Niš. Rentiranje za Niš danas je sve popularnija opcija, ne samo za Nišlije, već i za mnoge stanovnike drugih gradova u Srbiji, i to pre svega zbog položaja ovog grada u odnosu na popularne letnje destinacije.

Naime, mnoge destinacije koje naši ljudi biraju za letovanje u svoju rutu uključuju i Niš. Pa čak i ako ne putujete automobilom, već ste se ovog puta odlučili za avio prevoz, ukoliko ćete koristiti usluge niškog aerodroma, verovatno ćete se kolima dovesti do njega.

Fleksibilne usluge koje pokrivaju mnoštvo destinacija

Bilo da vam je Niš početna, usputna ili krajnja stanica, iznajmljivanje automobila uštedeće vam mnogo vremena i poštedeti vas briga. Rent a car agencije u Nišu nude usluge iznajmljivanja vozila, a po vašoj želji i vozača, koji će vas odvesti do ili od beogradskog, sofijskog ili skopskog aerodroma, kao i mnogih drugih destinacija u Srbiji i inostranstvu.

Automobil retrovizor putOve usluge transfera pokazale su se izuzetno praktičnima, pre svega za poslovne ljude koji ih iznajmljuju radi poslovnih putovanja, ali i za one koji smatraju da vredi izdvojiti dodatan novac kako bi bezbrižno i opušteno stigli do željene destinacije.

Pored usluga transfera, vozilo možete rezervisati online putem i zatražiti da vas ono dočeka na određenoj destinaciji. Takođe, uz saglasnost agencije, vozilo možete prevesti preko granice i koristiti se njime tokom čitavog letovanja.

Širok izbor vozila različitih kategorija i modela

Osim velikog broja destinacija koje pokrivaju, još jedna prednost rent a car agencija jeste mogućnost biranja vozila po vašem ukusu. Ukoliko se odlučite za pravu agenciju, na raspolaganju će vam biti modeli različitih kategorija i karakteristika, te ćete moći da odaberete onaj koji odgovara vašim potrebama.

Odaberite agenciju koja nudi novije modele u dobrom stanju, kako biste poštedeli sebe nepotrebnih prepreka poput nedostatka opreme koja vam je potrebna. U zavisnosti od automobila koji odaberete, zavisiće i cena iznajmljivanja, pa se tako cene danas kreću od 12 eura na dan za Fiat Pandu, do čak 40 eura na dan za Škodu Superb.

Tehnička ispravnost i osiguranje vozila ulaze u cenu usluge

Možda najveća prednost kod iznajmljivanja automobila jeste to što ne morate da se brinete oko njegove tehničke ispravnosti. Da li je automobil prošao sve nepohodne provere i da li poseduje svu neophodnu opremu nije vaša briga. Tehnička ispravnost obavezna je stavka prilikom iznajmljivanja vozila, a za nju se brine agencija.

Takođe, rent a car agencije danas nude kasko osiguranje koje je uključeno u cenu, te nema potrebe da razmišljate o nemilim scenarijima poput krađe ili oštećenja vozila. Čak i da do toga dođe, vaš automobil je osiguran. Na vama je samo da prijavite problem agenciji, a oni su dužni da taj problem reše.

Rent a car agencije obezbeđuju dodatnu opremu

Kao što smo već napomenuli, ukoliko odaberete dobru agenciju, na raspolaganju će vam biti odlični modeli automobila. Međutim, određene agencije uz automobil nude i dodatne usluge i dodatnu opremu, te prilikom odabira obratite pažnju i na ovu stavku.

Nešto od njih će ulaziti u cenu, dok će drugo trebati da se doplati, što zavisi od agencije. Najčešće dodatne pogodnosti su kasko osiguranje i osiguranje putnika, plaćen porez, neograničena kilometraža, sedišta za decu, GPS navigacija i putovanje van Srbije.

Dostupna pomoć na putu za sve nepredviđene sutacije

Svi vozači znaju koliko je bitno imati pouzdanu pomoć na putu, koja će vas spasiti u bilo koje doba dana, ma gde se nalazili. Isto znaju i rent a car agencije, te svojim klijentima obezbeđuju ono što im je potrebno.

Naime, pored osiguranja, određene agencije svojim klijentima nude i pomoć na putu, i to 24 časa, na teritoriji Srbije ili van nje. To znači da ne morate da strahujete od nepredviđenih situacija poput kvara automobila.

Dakle, prednosti iznajmljivanja automobila su brojne. Na vama je da odlučite kakvo vozilo vam je potrebno i pronađete odgovarajuću agenciju. Nakon toga čeka vas bezbrižno putovanje na odabranu letnju destinaciju!

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password