breaking news New

NEKA MICHELIN LETNJE GUME BUDU NAJBLIŽI SAVEZNIK TVOG AUTOMOBILA – PROČITAJ ZBOG ČEGA

Budući da se danas mnogo vremena provodi u automobilu, bitno je da vodimo računa o svim njegovim delovima. Između ostalog, na kvalitet, pa i bezbednost vožnje utiču i pneumatici, koji svojim performansama treba da odgovore svim potrebama naše vožnje i da je učine lagodnom, udobnom i sigurnom.

PNEUMATICI BEZ PREMCA

U izboru koji se nudi svim vozačima, sinonim za kvalitet, postojanost i pouzdanost jesu Michelin letnje gume. Tradicija firme koja se decenijama bavi proizvodnjom pneumatika i koja je poznata u celom svetu, čini ovaj brend nepogrešivim izborom. Njegovoj popularnosti doprinelo je i to što su se njegovi proizvodi našli kao deo najluksuznijih automobila, ali i to što postoji ogroman niz zadovoljnih vozača. Michelin letnje gume su stoga izbor koji je često preporučen i od strane stručnih lica.

VOŽNJA KOJA JE PRIJATNA I SIGURNA

Michelin letnje gume predstavljaju deo automobila koji je uvek u dodiru sa tlom i od kojeg direktno zavisi udobnost vožnje. One su podesne za leto jer odlično podnose i visoke vrućine, odnosno užareno tle, kao i klizav put, tačnije i izrazito suvu i vlažnu podlogu. Pneumatici za leto, koji se koriste od novembra do aprila, svojim svojstvima treba da odgovore specifičnim atmosferskim prilikama, kada temperature umeju da budu veoma visoke, kada dolazi do suša, ali i iznenadnih pljuskova i oluja. Uz Michelin letnje gume vožnja je sigurna, prijatna i lagodna jer one sasvim prianjaju na tle, lako koče i vrlo su izdržljive.

ŠIROK IZBOR MODELA

Prilikom odabira pneumatika uobičajeno se vozači rukovode brendom i na njega prvo i najviše obraćaju pažnju. Međutim, nakon što odaberete Michelin letnje gume, sledi izbor modela. Svakako da treba sagledati čitav niz kriterijuma kako biste za svog četvorotočkaša napravili pravi izbor. Između ostalog, važno je obratiti pažnju na dimenzije – širinu, visinu, prečnik, potom klasu, sposobnost kočenja ili nivo buke, te na prateće oznake, nijansu, vrstu šare i druge komponente koje su važne pri ovom izboru. Na konačni odabir uticaće i cena Michelin letnjih guma, ali ne treba prevideti ni savete prodavaca koji nas mogu uputiti u to koje su gume sinonim za najbolji odnos cene i kvaliteta, koje su na sniženju i koji će nam u na osnovu stila vožnje dati korisne smernice.

PREMA TVOJOJ MERI

Za svaki automobil može se naći model pneumatika koji mu najviše pristaje, međutim, bez obzira na samu mašinu i njene karakteristike – veličinu, jačinu, marku, model, tip – na konačan odabir modela gume umnogome utiču stil i način vožnje. Otuda je za konačan izbor modela Michelin letnjih guma važno i koliko se uobičajeno prelazi kilometara, kakva je struktura terena kojim se vozi – da li je ravan, valovit, potom kakav je put kojim se obično putuje, u pogledu kvaliteta, da li je posredi gradska ili sportska vožnja itd. 

Izvesno je samo da svako prema potrebama svog automobila i svojim navikama može pronaći odgovarajući model Michelin letnjih guma, koji će svojim kvalitetom i pouzdanošću dokazati da su ovi pneumatici najbolji saveznik na putu pri vožnji u toplim danima.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password