breaking news New

Ševrolet Korveta Grand Sport Kupe

Ševrolet Korveta Grand Sport Kupe

Ukoliko želite da dođete prvi do ovog lepotana koji je namenjen kolekcionarima GM je najavio aukciju za 08.04.2016 sve pare od prodaje biće date bolnici za istraživanje novih lekova protiv raka.

Ševrolet je otkrio novu Korvetu Grand Sport Kupe na salonu automobila u Ženevi pre samo mesec dana. Motor od 6.2 litra sa V8 rasporedom cilindara i 460 KS su svakako za svaku pažnju. Gume Michelin, Brembo kočnice, Watkins glen siva metalik boja sa plavim detaljima izgledu prelepo.

sevrolet korveta

U unutrašnjosti Korvete krije se prelepi enterijer sa potpuno digitalnom komandnom tablom, detaljima od brušenog aluminijuma koji daju notu ekstravagancije, najfinija koža od antilope, anatomska sedišta sa plavim detaljima itd.

Inače u Ševroletu smatraja da ova sedma generacija Korvete ima veliki tehnološki napredak u odnosu na predhodne modele. Nazvali su je Korveta Stingrej po modelu iz 1959 godine.

sevrolet korveta

Velika maska napred omogućava veliki dotok vazduha i hlađenje kočnica. Na haubi aerodinamični otvor obezbeđuje hlađenje motora. Ostali vazdušni kanali takođe imaju ulogu u hlađenju svih vitalnih delova ovog rasnog sportiste.

sevrolet korveta

Ko bude želeo ovog lepotana u svojoj kolekciji moći će to da priušti sebi sredinom 2017 godine.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password