breaking news New

Opel Insignia 2016 Novo

Opel insignia 2016 nova
Opel insignia 2016

Nova Opel Insignia – Poslednje vesti

Za sada nema službenih potvrda, ali veruje se kako će premijera nove generacije opelove limuzine biti održana na jesen na pariskom sajmu automobila. Drugim rečima, nova opel Insignia bi se pojavila na evropskom tržištu u prvoj polovini iduće godine.

Opel je u posljednje vreme osvježio ili zamenio novim generacijama većinu svoje ponude, odnosno kupcima su već dostupne nove Astra, Corsa, osvežena Mokka, a novost predstavljaju i nešto stariji Adam i mlađi Karl. Dakle, Insignia je trenutno najstariji model u opelovoj ponudi i nova generacija je pred vratima, a njen razvoj u završnim fazama.

Što se dizajna tiče Insignia će naslediti dobro poznate linije, a najbolji pokazatelj smera u kojem će krenuti je svakako nova Astra, ali i konceptni model Monza koja je nadahnula recentni opelov dizajn. Dakle, opelova „potpisna“ svetla i maska motora će svakako biti deo lica nove Insignije, što će ionako privlačni automobil učiniti još lepšim i modernijim.

Značajnije će biti dorade ispod kože jer se očekuje kako će opelovi stručnjaci novu generaciju olakšati za oko 200 kg u odnosu na postojeći model. Takođe, to bi trebalo biti postignuto uprkos rastu spoljnih dimenzija i to za oko 15 cm u dužinu, dok bi se međuosovinski razmak povećao za 9 cm.

Ponudu motora će činiti nekoliko novih i već otpre poznatih pogonskih motora, uključujući i novi dizelski bi-turbo snage 160 KS. Osnovni će model najvjerojatnije pokretati mali 1,0-litreni turbo, a u ponudi bi se trebao naći i novi automatski menjač.

tekst preuzet: AutoNet

Reviewer overview

Nova opel Insignia 2016 - Na jesen 2016 trebalo bi da se pojavi na Pariskom sajmu automobila nova Opel Insignia/10

Summary

0 Bad!

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password