breaking news New

Novi Land Rover Defender 2020 skriven od javnosti 4×4

Sledeće godine nas očekuje novi Land Rover Defender. Ovo su tajni snimci u švedskim šumama, koje su inače zahtevne za testiranje. Land Rover je bio na mukama.

Pokušali smo da prikupimo što više detalja o novom Land Rover Defender-u, pod kodnim imenom L851. Sada je izvesno da će Land Rover predstaviti model Defender Sport, kao i više vrsta karoserije – a u pripremi se nalazi i električna verzija, predviđena za lansiranje 2024. godine.

Novi Land Rover Defender formirat će celu porodicu, na isti način na koji se Discoveri linija proširila. Plan je da se ponude različite modele laserski orijentisanim ciljnim grupama korisnika – sa nizom dodataka kao što su krovni šatori i druge opcije na otvorenom.

Pažljivo proučite slike: one pokazuju da će novi automobil dobiti nezavisno zadnje ogibljenje (nagoveštaj njegove dvostruke namene, sposobnosti na putu) i izgleda kao da će se i bočne šarke vratiti.

Zamena kultnog Defendera je jedan od najvećih izazova u svetu automobilskog dizajna; „to je automobil koji inspiriše ljude širom svijeta “, rekao je on. „Ovo nije koncept koji je spreman za proizvodnju, već početak četverogodišnjeg putovanja kako bi se osmislio relevantni Defender za 21. vek.“ rekao je šef odelenja za dizajn Gerry McGovern.

nastaviće se…

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password