breaking news New

Land Rover Defender je Stigao

Land Rover Defender

Ukoliko ste u duši avanturista i ne želite da imate ograničenja u pogledu odabira terena i uslova onda je za vas Novi Land Rover Defender.

Novi model predstavlja 70 godina inovacija i unapređenja; odajući počast istoriji vozila zbog robusne čvrstoće, dok je u potpunosti ostao Defender za 21. vek.

Spoljašnjost „branioca“ je bez premca. Njegova prepoznatljiva silueta trenutno pokazuje karakter vozila.

British Motors se postarao da ovaj ugladjeni Englez stigne u Srbiju.

Prolitaj još: Land Rover Defender na testiranju

Šef odelenja za dizajn Gerry McGovern rekao je ovo nije konačan dizajn on će se razvijati naredne 4 godine kako bi bio Defender za 21 vek.

Land Rover Defender iz 2022. godine možda će podsećati na original iz 1950-ih, ali u stvarnosti je potpuno moderan, visokotehnološki terenski automobil sa jedinstvenom privlačnošću. On ne liči ni na jedan drugi terenac.

U ponudi su tri motora – četvorocilindrični sa turbo punjačem, šestocilindrični sa turbo i kompresorom i V-8 sa kompresorom – i svi se standardno isporučuju sa pogonom na sva četiri točka.

Defender se može dobiti u verziji karoserije sa dvoja vrata i četvoro vrata, a napredna terenska oprema dostupna je na svim modelima, uključujući podesivo vazdušno oslanjanje i diferencijale za zaključavanje.

Nema mnogo SUV-ova koji su toliko sposobni kao Defender, a uglavnom dolaze iz postave Land Rovera. Neki mogu smatrati Jeep Vrangler jeftinijom alternativom, ali Defender je pobedio kada je reč o usavršavanju na putu i ​​dostupnim luksuznim terminima.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password