breaking news New

BMW 118d – testovi automobila

BMW 118d

Picture: LloydMotorGroup

Testirali smo BMW 118d.
Prednosti: Udobna adaptivna šasija (doplata 1.100 evra), okretnost u gradskim uslovima, premijum kvalitet i perfomanse.
Nedostaci: Malo prostora na zadnjoj klupi, skroman prtljažnik, visoka početna cena i skupa dodatna oprema.

Dužina je bitna, kažu ljudi. Međutim, oni sigurno ne voze „BMW serije 1“ koji je čak 7 santimetara duži od „Folksvagen golfa“, ali je kabina skromnih dimenzija i „jedinica“ ne pruža dovoljno komfora ni vozaču, ni putnicima. Takođe, zbog ogromnih blatobrana zadnja vrata su mala i ulazak je maksimalno zakomplikovan. Vozačevo sedište je fantastično i sportski upravljač leži savršeno u rukama, ali BMW-ov kompaktni automobil prostorom u kabini ne može da odgovori bolje obdarenim rivalima.

Svesni smo da BMW kupuje drugačija vrsta vozača nego što je to slučaj sa Volvoom ili Opelom, ali sistem bodovanja je neumoljiv i „bmw serija 1“ mora da se zadovolji četvrtim mestom.

Ako ste, ipak jedna od deset kupaca C segmenta, onda ćete uživati odlično skrojenom automobilu sa direktnim i preciznim upravljačem, odnosno motorom koji se ne plaši izazova. Ko je u mogućnosti trebalo bi da doplati za sistem adaptivne šasije (dodatnih 1.100 evra) koji „bmw seriji 1“ omogućava da pruži najviše sportske vožnje od svih šest automobila na uporednom testu.

BMW 118d dvoje ljudi čini srećnim.

Tipičan BMW: Sve je podređeno samo jednom čoveku – vozaču. Sedište savršeno drži telo u krivinama, a upravljač je pravih dimenzija. Šteta što je dodatna oprema i dalje preskupa.

Šteta što je dodatna oprema i dalje preskupa.

Uskoro stiže „BMW serija 1 sa prednjim pogonom“.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password