breaking news New

Šta sve možete raditi u kolima dok dugo čekate na graničnom prelazu

Čekanje na granici

Odavno je počela sezona putovanja, gužve na putevima su u bilo kom pravcu zemlje da se uputite. Na granicama ogromna čekanja, zastoji, a vi planirate vaš odlazak na more. Da li će to biti Grčka, Crna Gora ili neka druga destinacija, jasna vam je jedna stvar – neophodno vam je strpljenje.

Kada su čekanja u pitanju, kada se nađete u nekoj koloni, dugo čekate na semaforu ili su radovi na putu, šta je ono što može da vrati osmeh na lice, i da se ne prepustite besu i nerviranju? Mnogo je stvari i mogucnosti, samo do sada niste razmisljali o tome.

Možda je svakako lakše ukoliko putujete sa prijateljima ili sa nekom dragom osobom, ali ukoliko ste sami, put zaista može da bude zamoran, i da vas čekanje na granici I česta stajanja na putu dovedu do besa.

Međutim, to je stvar koju sebi ne smete nikako da dozvolite dok vozite, bez obzira da li je reč o dužim ili kraćim relacijama, jer vam za vožnju pre svega treba dobro raspoloženje i da budete dobro naspavani.

Ukoliko osetite da vam se spava, da vam glava pada, ili da ste užasno besni zbog gužve, stanite negde, na neku pumpu, popijte kafu, odmorite malo, osvežite se, pojedite sladoled i nakon toga, nastavite svoj put. Ipak idete na letovanje, to ne zaboravite.

Nemojte sebe da precenjujete, ipak odmor je najvažniji. Da vidimo, šta sve možete da radite kada vas na putu sačeka neka nepredviđena okolnost,ukoliko je kolona na granicnom prelazu velika i morate ostati u kolima i čekati :

Slušate dobru muziku

Sigurno ste se kod kuće opremili sa gomilom CD-a ili ste narezali vašu omiljenu muziku na USB-u. Pustite vaš omiljeni bend i pojačajte koliko god vi želite, do daske ukoliko to zelite.

Konačno vaših pet minuta, jer nema onih koji dobacuju da je glasno, da je šund, da ne valja, da menjate, da smanjite i sl. Ovo je trenutak kada sasvim sami možete da uživate u muzici koju toliko volite.

Pevate na sav glas

Uvek su vam govorili svi kako ne znate da pevate i kako nemate te toliko potrebne glasovne sposobnosti. E sada je prilika da vičete na sav glas i da vašu omiljenu pesmu ili više njih pevate samo za svoju dušu. Neće biti onih koji će vam reći kako i šta treba da ispravite, da li kreštite. Dakle pustite glas.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password