breaking news New

Renault Kadjar porodični avanturista

Renault Kadjar je sportski, elegantan i sposoban krosover za avanturističke porodice. Današnji kupci automobila su sve izbirljiviji. Nije im dovoljno da samo udobno prevezu svoju porodicu. Oni žele zabavan, dinamičan, sportski i na izgled moderan auto.

Možemo slobodno reći da je fabrika Renault napravila pun pogodak sa Kadjarom. Sve ove osobine koje smo nabrojili prosto izviru iz ovog modela.

 

 

 

renault-kadjar-prednja2

Tržište krosovera je u ekspanziji već godinama. A Renault se izdvojio sa modelom Captur a sad sa Kadjarom je napravio fantastičan uspeh. Nedavno promovisan Kadjar je napravio veliki uspeh. Porodice će biti oduševljene da i sa sedištima na svojim mestima ima prostora u prtljažniku 472 lit. Kada se obore sedišta otvara se maksimalan
prostor od 1478 lit. Mogu stati šatori, bicikle a Kadjar može da povuče prikolicu težine 1800 kg.

Pogon ovog lepotana je na sva četiri točka. Ukoliko prednji točkovi izgube kontakt sa podlogom automatski se 50% snage isporučuje na zadnje točkove. U avanturističkom modu kad se prebaci na LOK Kadjar se može voziti bez problema po pesku po prelepim plažama uz podelu obrtnog momenta 50:50 sa 25 milja na sat ići će kao kroz puter.

S obzirom da je lakši od SUV oseća se njegov sportski duh. Kontrole su dobro odrđene sa preciznim upravljanjem.

Ima mnogo tehnologije u Kadjaru. Ukoliko ne primetite vozilo ispred sebe obaveštava vas zvučnim signalom da kočite ukoliko je sudar neizbežan auto automatski koči da spreči sudar. Opcioni parking senzori pod nazivom hands free omogućavaju parkiranje bez držanja volana samo da prati kočnice i gas. Sistem za prepoznavanje vozila u mrtvom uglu. Obaveštenje o prekoračenju brzine itd.

Sedmoinčni ekran osetljiv na dodir omogućava pristup raznim funkcijama od podešavanja navigacije do multimedija.

Gde god da krenete uživaćete u pogledu sa visoko pozicioniranim sedištima koji pružaju maksimalnu preglednost, podignuto vešanje pruža udobnost pri vožnji. Praktičan, sportski i moderan renault Kadjar savršeno demonstrira zašto su krosoveri tako popularni i nastaviće to da budu.

 

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password