breaking news New

Primena plasticnih kutija u auto industriji

Schoeller Alliber auto industrija

Schoeller Allbert je lider u proizvodnji plastičnih kontejnera. Mnoge firme koje rade proizvodnju delova i sklopova za svetske auto industrije, prepoznale su partnera u kog se mogu pouzdati.

Plastični kontejneri imaju veliku primenu u proizvodnom procesu a kasnije i skladištenju. Svaka moderna proizvodnja danas je robotizovana. Transportne trake su non stop u pokretu. Na njima se nalaze plastične kutije u koje radnici odlažu delove koje su proizveli.

Ti delovi idu iz jednog proizvodnog pogona u drugi dok se proizvodni ciklus ne kompletira.
Kad se dobije gotov proizvod ili sklop, on se pakuje u veće plastične kontejnere koji se putem viljuškara transportuju u magacin gotove robe.

Plastične kutije u magacinu gotove robe

Kao što možete videti bilo bi nemoguće organizovati modernu proizvodnju bez ovih plastičnih kutija i kontejnera.
Na tržištu postoji veliki broj proizvoda od plastike. Međutim, za ozbiljnu proizvodnju potrebno je mnogo više.

U saradnji sa proizvođačima došlo se do optimalnih dimenzija kutijai i kontejnera, karakteristika kao i sastava materijala od kojeg ih je najbolje napraviti. Proizvodnja i unutrašnja logistika prvi primate sve slabosti postojećih sistema.

Oni nam kažu koji problem imaju i šta bi voleli da poboljšaju. Mi sa našim inženjerima razvijamo projekat. Radimo mnoštvo testova kako bi se došlo do idealnog rešenja koje će zadovoljiti klijenta.

Dugotrajnim radom i istraživanjem razvio se proizvod koji zadovoljava sve ove kriterijume.

Plastični kontejneri EUROCLICK

Euroclick je proizvod kompanije Schoeller Allibert koji se pokazao kao odlično rešenje. Kompatibilan je sa svim ostalim EURO kontejnerima što omogućava prilagodljivost kontejnera paletnim jedinicama.

Napravljeni su od ESD materijala koji ne stvaraju statički elektricitet. Ovo je jako bitno da ne bi dolazilo do elektro šokova na električne delove.

Zahvaljujući svom robot friendly dizajnu Euroclick je brz isiguran u automatizovanim sistemima za rukovanje i povećava efikasnost u unutrašnjoj logistici preduzeća.

Ima veliki broj opcija za etiketiranje tako da je lako pratiti sve proizvodne procese.
Lakši je od predhodnih EURO kontejnera, optimizuje punjenje vozila i tako omogućavaju brz povraćaj investicije.

Kao što možete videti, proizvodni procesi su zahtevni i ne trpe improvizacije i loše materijale. Trebaju vam plastični kontejneri u koje možete da se pouzdate, koji su laki za manipulaciju i zauzimaju manje prostora u skladištu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password