breaking news New

Infiniti najavi konceptni QX Sport Inspiration

Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis.

Vesti – Infiniti najavi konceptni QX Sport Inspiration

Infiniti je pred skorašnju premijeru na pekinškom auto salonu najavio svoj novi konceptni model pod nazivom QX Sport Inspiration, a riječ je o kompaktnom crossover/SUV-u koji će javnosti predstaviti poslednju stepenicu u razvoju Powerful Elegance dizajna.

Koliko se na priloženom teaseru može videti od budućih infinitijevih modela, na koje će ova studija svakako uticati, možemo očekivati vrlo ekspresivan dizajn s naglašenim mišićavim linijama. Konkretno, QX Sport Inspiration dolazi s vrlo istaknutom maskom i poklopcem motora, zanimljivim dizajnom LED svetala i sl.

Nadalje, može se primetiti kako su klasični bočni retrovizori zamenjeni kamerama, a točkovi se čine poprilično velikima, a čini se kako se iznad njih u lukovima blatobrana nalazi dodatna zaštitna plastika kako bi se istaknula robusnost vozila.

Druge informacije za sada nisu dostupne, no s obzirom da Peking svoja vrata otvara 25-og ovog meseca na njih nećemo dugo čekati. Na kraju još dodajmo i kako bi QX Sport mogao biti i najava nove generacija produkcijskog modela QX70 čiji se dolazak na tržište očekuje do kraja iduće godine.

tekst preuzet: AutoNet foto: AutoBlog.com

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password