breaking news New

5 gedžeta koji će biti preko potrebni tokom vožnje u automobilu

Navdy car hud

Danas više nikuda ne polazimo bez makar jednog digitalnog uređaja uz sebe. Bilo da smo se uputili na posao, u neobavezan izlazak do grada ili pak na daleko putovanje, uvek sa sobom nosimo makar jedan mobilni uređaj.

Kako je do toga došlo? Naime, napredne tehnologije, moderni uređaji i mnogobrojni gedžeti koji su nam danas široko dostupni su savremenom čoveku značajno olakšali svakodnevnicu, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Sada u svom mobilnom telefonu od oko 5 inča držimo skoro sav svoj svet, a istovremeno držimo i ceo svet na dlanu. Pitanje je vremena kada ćemo putem njega biti u mogućnosti da upravljamo apsolutno svim uređajima u našem domu sa bilo koje lokacije.

A kakav uticaj je tehnologija imala na naš automobil? Za početak, uređaji poput Navdy Car HUD-a su omogućili da obavimo veoma važan telefonski poziv tokom vožnje a da pritom ne dovodimo u pitanje sigurnost u saobraćaju. Automatic Car Adapter koji željno iščekujemo da stigne i na naše tržište može u svega nekoliko momenata da nam da sve najbitnije informacije o vozilu. Auto GPS kamere poput Garmin Dash Cam-a su nam postali najbolji prijatelji u slučaju nesreće, dok je Bosch sistem najbolji asistent pri parkiranju. Tu su i neki od već široko rasprostranjenih proizvoda, poput USB držača za telefon, tablet, IQOS ili pak neki drugi digitalni uređaj bez kog ne možemo da zamislimo svakodnevnicu i potrebno nam je da imamo punjač za njega na svakom koraku.

Lista tehnologija koje nam mogu biti od izuzetne koristi tokom vožnje je neograničena, a za vas smo ilustrovali i detaljnije pojasnili 5 bez kojih u vrlo bliskoj budućnosti nećemo moći da zamislimo vožnju.

5 gedžeta koji će biti preko potrebni tokom vožnje u automobilu

1. Automatic Car Adapter

  • Povlači najvažnije informacije o automobilu na kompjuter
  • Uparen sa aplikacijom:
    • Prikazuje detaljne podatke o pređenoj kilometraži
    • Obaveštava o mogućem prekoračenju brzine
    • Po potrebi poziva jedan od brojeva hitne službe

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password