breaking news New

UZ AUTO RADIO I OVE TRIKOVE NIJEDNA VOŽNJA VAM NEĆE BITI DOSADNA 

Znamo, ponekad vam se čini kao da život provodite u automobilu. Ponekad vam se čini da vas gradska gužva stalno prati i da je špic baš onda kada vi rešite da negde idete kolima. Znamo i da ste kada sednete u auto sasvim druga osoba i da tada nekada ne možete da prepoznate sebe. A kada se malo udaljite od grada nastaje problem monotonije i vožnje u nedogled. Ukoliko stalno vozite jednom istom rutom i to više sati tokom dana, onda sigurno svakog dana razmišljate o promeni posla. Međutim, vožnja automobila ne mora uvek da bude dosadna ili stresna. Nekada je zaista potrebno samo malo promišljene zabave i počećete da volite i gužvu i dosadan autoput. Evo i kako uz auto radio. 

POČNITE DA SLUŠATE PODKASTE 

Tačno je da tokom vožnje ne možemo baš da gledamo filmove i serije iako bismo to jako voleli. Ali postoje i drugi načini kako možete ispuniti svoje vreme. Auto radio je idealna opcija za slušanje podkasta na primer. Izaberite podkaste i prebacite ih. Podkasti mogu da budu motivišući, mogu biti o bilo kojoj temi koja vas zanima. Mogu da budu o nekoj aktuelnoj temi. Kada imate dva ili više sagovornika u okviru podkasta, imaćete utisak kao da zaista nešto gledate i kao da ste deo toga. Ukoliko putjete sa nekim možete i zajedno da komentarišete tokom podkasta. Ovo je jako dobro zato što možete i naučiti nešto dodatno i to svoje vreme ispuniti na koristan način. 

SLUŠAJTE AUDIO KNJIGE 

Kada ste poslednji put pročitali neku knjigu? Smete li da se prisetite i kažete to na glas? Ako jeste – svaka čast. A ako niste, znamo da imate opravdanje i u potpunosti vam verujemo, jer vremena za sopstvene potrebe i zadovoljstvo je sve manje. Zato, ako većinu vremena provodite u automobilu možete slušati audio knjige uz pomoć vašeg auto radija. Možete izabrati neki klasik, većinu možete pronaći i u audio formatu. Biće vam veoma zanimljivo da na ovaj način „čitate knjge“. Odnosno, vi ćete zapravo slušati knjige. Možete malo više i da se fokusirate. Možete na primer izabrati da slušate knjigu koju ste ranije čitali, vašu omiljenu knjigu i verujemo da ćete je doživeti na sasvim drugačiji način. 

ŠTA MISLITE O PREDSTAVAMA? 

Da li smemo da vas pitamo i kada ste poslednji put bili u pozorištu? Da li znate da možete slušati i radio predstave? Možete ih naravno prebaciti pa priključiti na vaš auto radio, a možete i pronaći neku radio stanicu, koja često pušta radio drame. Ovo je fenomenalan način da predstave doživite na sasvim drugom nivou. Vaša mašta može svašta i nećete biti svesni koliko stvari možete da vidite, čak iako ih samo čujete. Radio predstave su interesantne, jer sve što ne možete da vidite, dočarano je zvukom, postoje glumci, koji verno prenose svaku emociju. Jednom kada počnete da slušate radio drame uverićete se da je ovo posebna vrsta predstava i jedva ćete čekati da uđete u auto. 

Nismo naveli da u svakom trenutku uz pomoć auto radija možete slušati muziku, ali to se naravno podrazumeva. Muzika je uvek tu da nam pomogne da preguramo teške trenutke i to je svakako jedna od opcija. Mi svakako mislimo da na duže puteve, ali ni na posao ujutru u špicu ne biste smeli da krećete bez auto radija, koji vam zaista može biti najbolji saputnik kojeg ste ikada imali. 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password