breaking news New

Peugeot SUV 5008 lako će vas osvojiti

Zaljubićete se na prvi pogled u spoljašnji izgled Peugeot SUV 5008. Elegantan, sa Black Diamond krovom i hromiranom rešetkom na hladnjaku bićete impresionirani.

Udobno će se smestiti 7 odraslih osoba koliko ima sedišta u osnovnoj ili dodatnoj opremi u zavisnosti od modela. Unutrašnjost dočarava scene kao iz bajke. Naime svetlost koja prolazi kroz panoramski krov sa vrhunskom Hi-FI Focal muzikom, dostojnom najskupljih modela nesumnjivo ćete uživati.

Peugeot 5008 unutrasnjost

Kokpit Peugeot 5008 podseća na one u privatnim avionima. Potpuno digitalna Amplify 12.3″ instrument tabla koja se može personalizovati. Ekran osetljiv na dodir 8″, volan sa svim komandama, električna ručica menjača ostaviće vas bez daha.

Peugeot 5008 prostor za prtljag

Sa tri nezavisna sedišta i dva u trećem redu možete prilagoditi vas Peugeot 5008 po svojim potrebama.
Bilo da idete na more ili na skijanje sa vasom mnogočlanom porodicom putovanje sa ovim SUV-om će biti pravo uživanje. Obaranjem zadnjeg sedišta dobija se 1600 lit prostora a pored toga ostaje još 38 lit slobodnog prostora za vaše stvari u putničkoj kabini.

Nova forma postojanog vozila je pred vama sa značajno olakšanom šasijom, delovima i opremom. Sa PureTech ili BlueHDi motorima i sa automatskim menjačem EAT6, Peugeot otvara put novoj eri SUV modela sa najboljim performansama.

U standardnu opremu spada automatsko uključivanje/isključivanje dugih svetala, tehnologija koja upozorava vozača na prisustvo drugog automobila u mrtvom uglu, kao i sistem za „čitanje“ saobraćajnih znakova.

Podaci sa sajta peugeot.rs

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password