breaking news New

Nissan LEAF je najprodavanije električno vozilo u Evropi

Nissan Leaf na putu

Svakih 10 minuta se u Evropi proda jedan novi Nissan LEAF, što ga čini
najprodavanijim električnim vozilom širom regiona 2018.
– LEAF je najprodavaniji automobil 2018. u Norveškoj

PARIZ, Francuska (5. oktobar 2018.) – godinu dana nakon početka prodaje u Evropi, novi Nissan LEAF je najtraženiji kod kupaca koji prelaze na električna vozila, a već je 26.000 primerka dostavljeno kupcima i vozi evropskim putevima.

Nagrađivani LEAF na vrhu je prodaje električnih vozila u Evropi za svaki od prvih osam meseci 2018., a svakih 10 minuta se proda jedan primerak preko kontinenta.

Novi LEAF beleži snažan rast prodaje širom Evrope, uključujući tržišta Austrije, Francuske,Nemačke, Holandije, Portugala i Španije. U Norveškoj je Nissan LEAF postao najprodavaniji putnički automobil 2018., pretekavši sve električne i motorne pogone.

Poslovni korisnici slede primer privatnih i sve češće biraju električna vozila. Od ukupnog broja prodanih primeraka, njih je više od 8000 isporučeno poslovnim flotama.Novi Nissan LEAF zadržao je sve sposobnosti svog prethodnika, dodajući najnoviju generaciju tehnologije Nissan inteligentne mobilnosti i pet zvezdica na testiranjima Euro NCAP-a u skladu sa najnovijim normama.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password