breaking news New

Najlakši način za kupovinu vozila – auto krediti baš po vašoj meri!

Kupovina automobila nikada nije jednostavna i laka. Ako želite kvalitet morate da kupite vozilo koje ima dobre performanse i nije previše staro, a to košta i više od nekoliko hiljada evra, suma koju nije uvek lako sakupiti. Tada na scenu stupa banka i auto krediti za kupovinu vozila kao odlična opcija za delimično ili potpuno finansiranje poduhvata.

Kredit za kupovinu automobila je namenski kredit i kao takav ima posebne uslove za odobravanje pa je važno da se proveri da li je moguće ispuniti uslove i dobiti odobrenje za podizanje kredita.

Šta su auto krediti?

Jedan od standardnih ponuda svake banke jesu i različiti auto krediti. Kamatna stopa je povoljnija nego za gotovinske pozajmice pa je zato ovo prva opcija ako je namena baš da se kupuje automobil.

Osnovni uslovi se razlikuju, ali najčešće se kreditiraju mlađa vozila, na period do 8 godina i do nekoliko desetina hiljada evra. Dakle, nije moguće dobiti svaku sumu i na određen vremenski period pa će i kamatna stopa biti različita u zavisnosti od perioda otplate i iznosa koji se podiže.

I kamata može biti varijabilna i fiksna, zaduženje u evrima ili dinarima. Uslovi se razlikuju da li se kupuje polovan ili nov automobil pa je najbolje kontaktirati banku i raspitati se za konkretan primer.

Ono što je sigurno, auto krediti ne traže komplikovanu proceduru odobravanja. Sa profakturom prodavca i potvrdom o visini prihoda banka će pristupiti i proveri kreditne sposobnosti. Kada se taj posao završi i potvrdi da mesečna zaduženja ne prelaze ukupna primanja korisnik dobija odobrenje i cela procedura je završena.

Sve češće kreditiranje kupovine električnih vozila

Jedna od posebnih opcija koju nudi sve više banaka jeste kreditiranje kupovine električnih vozila kao deo programa za očuvanje naše planete i smanjenja globalnog zagađenja.

Ova vozila su novije proizvodnje i samim tim i skupa, ali ih subvencioniše i država, a sada i mnoge banke. Ovi krediti za automobile  imaju jasno i precizno određeno koliko je učešće, rok otplate i kamatna stopa, a neke banke imaju i specijalne programe za kupovinu određenih modela jedne marke i jednog proizvođača.

Na ovaj način se mogu lako i povoljno, za ratu od 300€ – 400€ može se kupiti nov automobil koji vredi više od 30.000€, ali je tu samo početak svih pogodnosti ovakve kupovine.

Električna vozila su vozila budućnosti i mnogi veliki proizvođači najavljuju potpun prestanak proizvodnje automobila sa unutrašnjim sagorevanjem pa je kredit najbolji način da se uđe u novu eru kod koje je vožnja mnogo jeftinija, a kola cenovno svima dostupna.

Najlakši način za kupovinu automobila jeste uz pomoć banke i kredita. Vozilo je odmah na vaše ime, a kredit nije preskup, naročito za nove automobile. Možete razmisliti i o kupovini električnog vozila koje će doneti nove uštede, a svaka kupovina se može finansirati samo je potrebno odabrati odgovarajući namenski kredi.

Uporedite kamatne stope i uslove u bankama i odaberite najbolju. Raspitajte se o dodatnim uslovima i svim detaljima da bi znali koju sumu novca možete da očekujete. Ako pri tome imate odgovarajući model na umu, možete za samo par sati zaključiti kupovinu i već danas provozati novi auto.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password